Топ 10 места за посещение в Европа

„Красотата е в очите на очевидеца“. Европа не прави изключение. Тя има множество места, на които се възхищава всеки очевидец, по една и същата причина, а именно, защото красотата присъства. Европа е един от най-развитите и модерни континенти. Нека прегледаме някои от бисерите на Европа.

  1. Айфеловата кула, Франция

Ако сте били във Франция, навярно знаете за смисъла на Айфеловата кула. Масивната конструкция на инженеринг е въплъщение на минало, настояще и бъдеще. Символът на Франция е изобразяван на множество сувенири, картички, ключодържатели и освен спомена от гледка и посещение на Айфеловата кула, туристът може да отнесе и един от тях.

  1. Барселона, Испания

Ако сте фен на футбола, то стадионът на Барселона ще ви зарадва истински. Барселона е известен клуб с играчи като Лионел Меси и Иниеста. Най-доброто място за посещение в Испания е град Барселона като цяло. Оживените пътища, препълнени нощни клубове, отлична испански храна, преливащи с всичко пазари, искрящи плажове и красиви хора, допълват посещението в Барселона.

  1. „Campo Pequeno Bullring“, Португалия

Ако сте от хората, които обичат приключенията и сте готови да се потопите в такава възможност, то  „Campo Pequeno Bullring“, Португалия предлага страст, скорост и висок адреналин. Тази уникалност ще остави незаличима следа в сърцето на всеки.

  1. Бъкингамския дворец, Лондон

Бъкингамският дворец може да предложи неповторимата историята на страната. Става дума за голямата сграда, картините от миналото, кралските служби, големи висящи полилеи и девствени, неповторими декори.

  1. Големият канал, Венеция

Венеция често е известна като страната на любовта и романтиката. Със своят 3 километров канал е главната атракция на Венеция, за разлика от пътищата, преизпълнени с автомобили, на великия канал има натоварения трафик, от големите и малки лодки.

  1. Акрополът на Атина, Гърция

Посещението в Гърция няма да е пълно, ако не посетите Акрополът на Атина. Храмовете, изградени върху руините на древни храмове са за богинята Атина. Мястото е изпълнено с чар и всява преклонение у всеки.

  1. Наклонената кула в Пиза, Италия

Шедьовър на инженеринга, Наклонената кула в Пиза е единствена по рода си. Веднъж включена в списъка на най-известните чудеса на света, Наклонената кула в Пиза е чудесен начин да се запознаете с историята на Италия. Хората идват тук от цял ​​свят.

  1. Вила Боргезе, Рим

Ако предпочитате по-тиха разходка, то вашата дестинация е Вила Боргезе, Рим с природен парк, който е консорциум от сгради, музей и прословутите Испански стъпала.

  1. Дворецът на Алхамбра, Испания

Това е идеалното място, което трябва да посетите през лятото. Красиви дълго опънати дворове, градини с цветя и на фона на планини, достигащи до небесната синева, правят мястото идеално.

  1. Биг Бен, Лондон

От стиховете с истории ще намерите информация за Лондон и часовниковата кула навсякъде. Биг Бендът се е превърнал в символ на Лондон и често се счита за най-уважената постройка на Лондон.

Scroll to Top