Дълбокият сън е гаранция от един нов матрак

Макар, че е от съществено значение, за да имаме добър матрак, за непрекъснат сън, само един матрак няма да гарантира добър нощен сън и здравословен живот в по-чиста среда.

Ако страдате от нарушен сън или безсъние, може да се наложи да направите промени в начина на живот, за да изпитате оптимално качество на съня. Опитайте с матраци Блян.

  • Остави тревожност на вратата

Според фондацията Brain, „Най-честите причини за проблеми със съня, са част от състояние, в което не се изключваме от страховете и притесненията, останали от деня и се подготвят за проблеми в утрешния ден“. Това е толкова вредно, колкото едва ли можем да си представим.

Най-честите причини за проблеми със съня са, че малко от нас са в състояние да изключат тези свои страхове и притеснения и да се подготвят за утрешните проблеми.

Сред препоръките на Brain, Фондацията за здравословен сън, трябва още да се избягва приемът на кафе и други продукти, съдържащи кофеин, след обяд, а не да си легнете, едва, когато се почувствате сънливи.

Експертите също така съветва срещу мозъчно стимулиране и дейности след 21:00, включително гледане на късни новини, телефонни разговори, бизнес дейности, планирането на типове дейности, следващия ден и четене на имейл съобщения да не се правят нощем.

  • Време, тестване и изследвания

Състоянието на сън и Националната фондация за заспиване, стига до извода, че над 1/2 от възрастните в Америка имат повече от един симптом на безсъние поне няколко нощи в седмицата не спят пълноценно. ФНИ са се събрали изследвания от анкети, датиращи от 1999 г., а резултатите показват, връзки между безсъние и пиене на повече от 4 кофеинови напитки на ден. Всички тези нарушения, водят до затлъстяване, сънливост трудно заспиване, както и всички стари неща, които ви заобикалят. Освободете се от тях, без излишно притеснение.

Scroll to Top