Тайната на перфектния бански лежащата в Зодията

Може би и вие като много други дами се борите да намерите перфектния бански, но отговорът е точно пред вас, написан на звездите. Дори и да намерите своя дневен хороскоп, трудно можете да научите много за вашия стил, всички те са базирани на вашия зодиакален знак, така че нека съдбата реши кои са най-добрите бикини за вас. Знаете ли, че:

Водолей

Няма нищо по-важно за вашия външен вид. Вие се насочвате към стилове, които току-що са ви направили щастливи; не се фокусирайте върху това, което другите могат да мислят. Живите цветове, привличащи вниманието щампи ще доставят перфектната усмивка за вашата лятна ДАМСКА РОКЛЯ ШИФОН.

Риби

Прегърнете свободния дух в търсене на перфектния костюм. Може да се чувствате малко бохемски, докато класически силует създава вашия спокоен авторитет.

Овен

Дори, когато става дума за бански костюми. Дръжте очите си отворени. Тъмни нюанси и някои и друг щрихът ще направят индивидуален вашия характер.

Телец

Когато подбиране идеален бански, може да цените комфорта точно толкова, колкото изглежда. И докато други се изкушавате от преминаващи тенденции, вашият идеален бански ще изглежда точно толкова хладен през следващия сезон, както го правите в момента. Може да изглежда просто, но заедно те ​​правят секси сложна комбинация, която може лесно да се смесва и с други костюми.

Близнаци

За вас, бяха направени бикини смели щампи. Възползвайте се от вашата гъвкавост и изберете уникалния си стил, които подчертава фигурата ви.

Рак

Големият бански е всичко, което може да търси жената Рак. Ако избирате да се насочвате към по-свеж бял костюм, но не прекалено изрязан и секси, необходими на вашия стил плуване ще се окаже именно банският нацяло.

Лъв

Трябват ви най-ярките бикини на плажа, защото вие никога не обичате да се сливате с тълпата. Тогава научете за живописта, като Цвето терапия. Равни части, секси и забавно, точно като теб. Така се покажете най-добрите си активи в костюмът, който ще говори на всички.

Scroll to Top