4 летни съображения, които ни учат, какво не трябва да се носи

Може би сте се възмущавали на модата понякога. Може и на вас да се е случвало да се обръщате по улицата, за да загледате някой, чийто стил на обличане ви е харесал или обратното събудил е изумление. Е, именно за това избрахме да поговорим – скандалният стил на обличане. И ако все пак не сте от онези страстни привърженици на модата, които биха направили всичко в името й, то ето ви и 4 летни съображения, които ни учат, какво не трябва да се носи:

  • Фънки нюанси: Спрете да играе на сигурно и заложете на чифт забавни и чудати слънчеви очила. Не само ще дадат прохлада, но и коефициент на личен стил. Такива дори ще направят снимки ви за лятната ваканция, още по-страхотни. Ако искате да привлечете погледите не забравяйте да заложите на смели цветове, екстравагантни форми и какво ли още не.
  • *Аксесоари: аксесоарите са всичко това, което придава индивидуалност и характер на всяка дреха и рокля. Използвайте ги, за да добавите стил и персонализиране на вашите летни външен представи за вид. Тъмни цветни мъниста на ленени рокли, могат да определят един уникален и стил.
  • * Скъсани джинси: Летни модели къси, протрити или срязани джинси ще действа като идеалното решение за побой на топлина, докато управлението да изглежда стилно и модерно в същото време. Скъсаните джинси са официално най-налагащи и удобни като позиция по целия свят.
  • * Лятна шапка: Не забравяйте и за шапка за слънце. Тя е сигурен начин да изглеждате супер готино това лято. Този елемент го има както в модата, така и в практическа стойност; тя защитава нечии тен, като същевременно Трес лицето изглежда шик, както добре. Отказ за смарт малко шапка с нормална периферия или да отидете за скандално шапка с широка периферия, за да направи изявление.

Scroll to Top