Пластмасови калъфи за телефони

Избери мобилен телефон на случаен принцип и шансовете той да е направен от пластмаса са големи. Пластмасата е навсякъде в живота ни, дори кейсове на мобилни телефони не са изключение. Ако ви трябват калъфи за телефони galaxy, винаги може да се информирате допълнително за материала. Ето и още малко полезна информация тук:

Има няколко вида пластмаса, обикновено използвани в калъфи за мобилен телефон. Тези дни най-популярните е поликарбонат. Тя е изключително твърда пластмаса, която се използва за направата на бронирани прозорци и много други елементи. Полипропиленът е твърда пластмаса често се използва, за да защити устройството.

Полиуретанът е най-универсалната пластмасите, използвани за защита на мобилен телефон. Тя може да бъде твърда или мека, може да бъде оформена с различни видове. Полиуретанът е лесен да се рециклира. Винилът е друг вид пластмаса, която често се използва за направата на нови кожени калъфи за мобилен телефон. Такава често се използва повече за украса, отколкото защита.

Пластмасовите калъфи са най-популярните и купувани. Често такива са украсени с кристали и скъпоценни камъни и пр. Ако търсите повече може да откриете тук.

 

Scroll to Top