Изхвърляне на боклука и наемане на контейнери

Изхвърляне на отпадъци обикновено се разглежда като процес по премахване на всички неизползвани и мръсни домакински предмети или търговски артикули. Това обаче не е лесно и дори може да се каже сложна задача за вас. Само една грешка и неправилно изхвърлен боклук може да навреди на околната среда и замърсяването на въздуха, който дишаме. Какво става, ако се местим от едно място на друго и имаме огромно количество боклук? Какво трябва да правим с него?

Наемете фирма, която извозва до depo.

Вие не може да вземе извозвате отпадъците като много леки или безвредни. Такива са от различно естество и за тях съществуват специални строги правила и наредби, които следва да бъдат съобразени. Ако можете да наемете услуги, предлагани от компании шофьор на камион, можете да облекчите напрежението с хвърляне на боклука, тъй като те ще направят всичко вместо вас. Ето някои, които може да следвате.

Какъв тип отпадъци имате?

Вземането решение за вида на вашия отпадък. Всичко зависи от точния вид отпадъци, които ще трябва да се разпореждат. Мнозинство от тях съдържат азбест, течни бои и химикали, тъй като са вредни за околната среда. Най-добре познати и пригодени към нуждите на различни видове отпадъци, като бетонни отпадъци, зелени отпадъци, почистване на запълване, строителни отпадъци и много други.

Какъв е размерът на вашия боклук?

Друго предизвикателство е да изберете размера на кофата за боклук. Такава трябва да мине през ръководството, за да знаете стандартния размер на пропускане на кофи и как те се използват. Вижте всичко това, преди да се преместите напред и да си гарантирате, точна информация за размера на кофата за боклук.

Това, което може да включва и това, което не може в кофата за отпадъци

Ако не сте сигурни за това какво може да се постави и това, което не може да бъде, съществуват някои общи списъци за вас.

Общи контейнери за отпадъци за поместване на почви, тухли и бетон.

Контейнери за отпадъци на строителни елементи, които позволяват да се поставят павета, бетон, тухли, керемиди, общите отпадъци, почвени, стоманени и подови плочки.

Бетонни кошчета за отпадъци също дават разрешение за събиране на павета, бетон, тухли и керемиди.

Скрап кошчета – често се използват за поставяне на стомана, инструменти, бяла техника, тръби, стоманени огради метални елементи и двигатели.

Scroll to Top