Направи си сам – пространство многофункционално

Малко, компактно и многофункционално пространство. Това е един от най-добрите начини, за да си гарантирате максимален потенциал. Независимо дали обитавате малка гарсониера или една малка стая. Вместо да се оплаквате от липсата на домашния офис, можете да конвертирате допълнително пространство в кухнята или под стълбите в дома си за офис. Можете да използвате някои от най-случайни столовете в хола като столове за хранене по време на вечеря и да ги преместите, след вечеря, така че трапезарията да не изглежда претъпкана. Можете също така да изберете да използвате табуретка като масичка за кафе, както и за целите на сядане, когато имате гости.

Създаване на фокусна точка в стаята

Един от най-лесните начини да се привлече вниманието към вашето жизнено пространство е малко привличане на вниманието към нещо по-интересно в стаята. Например, можете да подчертаете вашия диван чрез добавяне на разноцветни възглавнички или поставите вашия телевизор с плосък екран, стратегически, така че това е първото нещо, което хората забелязват, когато идват в стаята.

Отказ за вертикално подреждане

При закупуване на мебели и уреди за малко пространство, опитайте, колкото е възможно повече, за да получите предмети, които да подредите вертикално. Например, ако имате нужда от някои рафтове за съхранение на рафтове, използвайте целия път нагоре, вместо да купувате няколко високи рафтове, които трябва да се организират хоризонтално. Въпреки това, не прекалявайте. С други думи, тези полици не следва да обхващат повече от една стена в една стая.

Заключение

Като цяло може да бъде доста трудно да се намери точният баланс между непотребните вещи малкото пространство, но винаги може да се използва пълния потенциал. Ако вие нямате представа как да започнете да организирате вашето жизнено пространство, консултирайте се с професионален организатор да ви помогне да формулирате и приложите някои идеи. След това, можете да започнете разработването на други декоративни и организационни идеи, които могат да работят добре в пространството ви. Вижте още кои може да ви е т полза за организиране на вашите малки терени:

Наемете фирма по почистване на тавани и мазета;

Вижте за изхвърляне на електроуреди;

Потърсете майстори за демонтаж на мебели MAYSTORI.COM.

 

Scroll to Top