5 трика, които ни правят изкусителки в нощта на Свети Валентин

Гримът съществува от древни времена. Някога той се използвал, за да бъдат прикривани недостатъците по лицето, днес той е част от ежедневните грижи на всяка жена и втора, кожа против белезите на времето.

Ето и как с помощта на продуктови линии козметиката и малко въображение можем да сме прелъстителни в деня на влюбените.

  1. Устни – червилото е онова, което от край време магнетично улавя любопитството на мъжа. Установено е, че 3 кг. червило е количеството, което изяжда един мъж през живота си, когато целува женските устни. Ето и как да поставим червилото, в различни ситуации: Ако искате устните ви да акцентират, заложете на алено червеният цвят. Той прави устната по-обемна, а за сочност изберете гланц с брокат. Не очертавайте устните с молив, ако дълго няма да имате възможност да се гледате в огледало. Когато червилото се протрие, моливът се накъсва и гледката е загрозяваща. За да не остава червило по зъбите попийте след нанасянето му със салфетка.
  2. Парфюм – още някога невероятната Мерилин Монро е казала, че обича да си ляга „облечена“ в парфюм. И днес тези думи са се превърнали в наречие за красотата и магията на аромата. Специалистите съветват – никога да не прекаляваме с парфюма. Само няколко капки от него, на точните места са достатъчни, за да ни обгръщат в приятното ухание, през цялата вечер. За да подсилите аромата от парфюма използвайте пяна за вана, ароматен крем или спрей за тяло от същата серия.
  3. Ръце – според британско изследване се оказало, че през последното десетилетие, мъжете се заглеждат много повече в ръцете на жените, отколкото в краката. Истината е, че не само кандидата за партньор, но и деловият мъж обръща внимание на ръцете на една жена. Хигиената и добрата им поддръжка, говорят много за човека насреща.
  4. Кожа – свежият вид на кожата говори за липса на здравословни проблеми. Днес голяма част от мъжете избирали бъдещите си съпруги по тена на кожата. И все пак не унивайте ако под очите имате тъмни кръгове или подпухналост. Подходящата козметика, грима и грижата с природни съставки бързо ще се помогнат да върнете сиянието на кожата си.
  5. Коса – според психолози косата у една жена провокира фантазии, а добрият вид прави женствеността неустоима. Днес пазара предлага богата гама от стилизиращи и грижещи се за косата продукти, които могат да направят и най-вялата коса в съблазнителна, придавайки страхотна прическа.

Щом сте обърнали внимание на 5-те съвета в грижа за външния вид, няма как да останете незабелязана изкусителка в нощта на Свети Валентин. Научете как да се отървете от всичко излишно в дома.

 

Scroll to Top