Демакиажни техники и похвати с маркова козметика

Да се гримираш е едно, но да се разгримираш съвсем друго. И докато всяка дама обича да се прави „красива“ с помощта на декоративна козметика, не всяка харесва процедурата по почистване на лицето от грим. Ето, защо се спираме на стъпки и демакиажни техники и похвати:

Първата фаза е почистване на устните. Необходимо е внимателно да се отстранят остатъците от червило или гланц. За да направите това, поставете върху памучен тампон лосион за почистване на грим. Вижте почистващата козметика в помощ за демакиаж.

Всички движения трябва да се извършват по посока от ъглите към устата. Следващата стъпка е премахване на грима от очите. Поради факта, че кожата в тази област е много деликатна, всяко движение трябва да е внимателно.

Ако сте приложили сенките може да започнете с прочистване на клепачите. Премахването на сянка с памучен тампон, предварително накиснат в специална течност трябва да следва посоката на носа и навън.

Използвайте само почистващ и подхранващ продукт atache.

Почистването миглите от спирала се извършва в посока от корените към върховете на миглите. В този случай е важно, средствата да не попадат в окото, в противен случай ще предизвикат дразнене.

Scroll to Top