Мъжко бельо: модни тенденции

Концепцията за „бельо“ слабо е свързвана с противоположния пол. По-скоро, когато заговорим за модно бельо всеки свързва нещата с красиви дами. Но все пак, мъжка мода е толкова важна, колкото тази за жените.

Дизайнерите предлагат мъжете този сезон да избират дрехи, които не само подчертават мъжествеността, но и изглеждат стилно. Това бельо може да се облече в сауната или съблекалня, фитнес зала, а освен това е направено от високо качество материали.

Актуални цветове

Цветът на бельо също е от значение, тъй като цветовете на всякакви дрехи приветстват топлите пастелни цветове, както в женската и в мъжката мода.

В допълнение към стилния пясък има меки сини нюанси, любими ненаситени в синьо, сиво и червено ексцентрично за мъже-авантюристи. За романтичните натури дизайнери те предлагат бели модели. За силно мотивираните хора, насочват вниманието към черно.

Стилове и формуляри

Изборът на дрехи, трябва да е на първо място комфортен.

В допълнение към естетическите аспекти има и физиологични: в някои модели боксерки, където е фиксирана формата в удобна позиция, като по този начин предотвратява всяко преохлаждане или прегряване.

Плувките са хитове на летния сезон. Тази година те са светли, с различни щампи и цветни вложки.

Направени са от много леки материали естествени и не разполагат с дразнещо действие.

Тениски

Не мислете, че мъжката тениска излиза от мода. Тя не е само за инерция на модния подиум. През лятото, дизайнерите предлагат всевъзможни модели на мъжки тениски.

Цветовата гама тениски са толкова разнообразни, че всеки джентълмен може да избере монохромен модел или нещо с отпечатъци – http://fashioncolors.eu/online-moda/мъжка-мода/skinny-или-така-наречените-тесни-дънки.

Модното мъжко бельо е микс от ежедневно удобство и стил.

 

 

 

Scroll to Top