Свежест и красота в тялото през лятото

Искаш ли да си свежа, гладка и секси и в предстоящото лято има толкова много неща, които сама можеш да направиш, за да събудиш всяка клетка в тялото си и да се почувстваш по-добре.

Частите по женското тяло, които карат мъжа да потръпва докато те докосва са така многобройни, а сега можеш и сама да направиш всяка частичка от себе си неустоимо привлекателна. Подбраните професионални съвети са специално за теб, а т сама избираш, на кои от тях да се довериш и да включиш в ежедневната си програма:

  1. Стегнат бюст и деколте – могат да се постигнат със Стягаща терапия за кожата. Тези две зони, често остават на по-заден план. Истината е, че те се нуждаят не само от грижа, а от по-специална такава и то поради множеството мастни жлези, с които са осеяни. Един път седмично, специалистите съветват в грижа за бюста и деколтето да се ползва ексфолиант, а след него и хидратиращ крем с ултравиолетови защити. Има множество козметични продукти, които допринасят за стягане на бюста, намаляване на стрийте или наситена тексатура за тен.
  2. Нежност в едно докосване – кожата на ръцете е изложена на най-много вредни външни фактори. Окосмяването може да направи ръцете непривлекателни. Ето, защо грижата за кожата на ръцете се свежда до две основни неща – намаляване на оксмяването и следене са образуване на т.н. „пилешка кожа“. Втората е в резултат натрупвания на мъртви клетки около самите фоликули на космите. Те се отстраняват трудно и с много упоритост. Дерматолозите съветват да се премахват, чрез скрап, а след това да се нанасят и подходящи кремове на млечно киселинна основа.
  3. Секси коремче, има ли по-сладко – коремчето трябва да се поддържа ежедневно. За това помагат коремните преси. В грижа за вида му в употреба влизат и пилинг, обезкосмяващи процедури, които да включват депилиращ крем, епилатор или коло маска, но не и самобръсначка и подходящ хидратиращ лосион за тяло.
  4. Крака като коприна – кожата на краката се изсушава най-бързо, защото там има най-малко мастни жлези. Ето, защо ежедневната хидратация е от голямо значение. Използвай душ гел, а не сапун.
  5. Мекота и сияние в гърба и дупето – тези две зони са най-податливи на образуване начерни точки, ето защо използвай лосион със съдържание на салицилова киселина и лосион против акне, каквито слагаш на лицето. Не забравях и честата хидратация и масажите.

 

 

 

 

Scroll to Top