Почистване на мазета цена или как да се отървем от старите мебели и уреди

В някои страни по света има традиция в началото на Нова година да се изхвърлят стари неща от къщата. По този начин се отбелязва началото на нов живот. И все пак, не на всеки е удобно и може лесно да се сбогува с купищата стари списания и скучни дребни неща, натрупани през годината. Само да ги изпратите в кофата за боклук не е достатъчно. И точно тогава ситуацията става по-сложна с предметите с големи размери. Може да ви натресат глоба за гардероб, който е изнесен до контейнер за боклук.

И така, има начини безболезнено да се разделите с големите и обемни уреди, техника, мебели и домакинска посуда и да освободите пространствата си от ненужните неща.

Организирайте почистване на мазета цена може да е много разумна. Лесно ще откриете фирма за извозване на боклука за територията на цяла София. Това може да стане като започнете с sofia.bg.services.

Съществуват начини да се разделите с големите мебели и домакински уреди и да освободите дома си от ненужни неща. Ето ви и:

5 идеи за възстановяване на стари мебели

И сега ето и пет интересни идеи и техники как да декорирате мебелите. Всички опции са доста бюджетни и лесни за изпълнение.

Идеи за възстановяване на стар скрин

Имате ли релефни тапети в килера? Украсете с тях цялата повърхност на скрина или само отделни елементи, например предната част на чекмеджетата или нисшите. Залепете тапета върху PVA и след изсъхване покрийте с най-малко два пласта прозрачен лак отгоре. По същия начин, може да залепите много малки парчета тапет.

Как да актуализирате стар шкаф

Предлагаме да експериментирате с оцветяване с шарки. За да направите това, имате нужда от два цвята боя и тиксо. След като подготвите повърхността, залепете с тиксо зоните, които не желаете да боядисате с основния нюанс и нанесете боята, върху останалата повърхност. Оставете боята да изсъхне, след което отстранете залепващата лента и запълнете петната с различен цвят. Така се правят геометрични шарки.

Реставрация на стар гардероб

Голям шкаф или цяла стена с гардероб могат да бъдат облепени със специален филм. Това ще спести най-малко мръсната работа от боядисването. Ако не ви се работи с миризливи химикали, това определено е вашият вариант. Тук, обаче имайте предвид, че филмът е по-малко издръжлив и изисква внимателно боравене.

Актуализиране на стара маса

Работна или трапезна маса може да декорирате с помощта на техниката декупаж. Това е прехвърляне на изображения от хартия, върху повърхността с помощта на PVA. Много проста и евтина техника, която не изисква големи умения. Снимки на зеленчуци, плодове, напитки изглеждат подходящи на масата за хранене. Така добре ще стоят и тематични изображения от списания на работната маса.

Вторият живот на старата тоалетка

Тоалетка в ориенталски стил може да бъде пребоядисана в цвят на мебелите, който желаете. След това вземете бои с контрастни цветове и подгответе шаблони. В магазините има специални пластмасови шаблони, но може да направите и от дебели листове хартия. Фиксирайте ги към мебелите с лепяща лента и нанесете шарки.

Има много начини да дадете втори живот на старите неща. Повечето от техниките могат да са приложени без специални познания и инструменти и бюджет. Вдъхновете се обновявайки своя интериор с уникални неща или предайте старите мебели на фирма предлагаща услугите почистване на мазета цена!

Scroll to Top