Предимствата на преносимите навигации за автомобили

Търсите ли, цялостно решение за точна и гладка, независимо от GPS сигнала?

Със съвременна и добре подбрана навигация за кола може да забравите за редица неудобства. Помислете само:

Колко често се „губите“ по пътя, пътувайки на някъде? Понякога не познавайки маршрут, а друг път, защото сте попаднали в тунел, намирате се в подземни паркинги на търговски центрове, а може би сте извън града или, сред природата. Разбира се, никой не отрича, че може да се загубите в центъра на столицата, около голям град. Основният компонент на автомобилната навигация е GPS сигналът. Когато е блокиран или слаб, джаджата ви вече не разбира, къде се намира и накъде отивате.

Екипът на bgauto.eu откри начин да реши този проблем!

Когато изберете навигация за кола със специализиран софтуер, използващ инерционни навигационни алгоритми, ще реши проблема с позиционирането на автомобила си в най-труднодостъпните места и на места с GPS блокиране.

Автомобилна навигация от ново поколение

Предимства

Цена: Преносимата навигационна система е значително по-евтина от фабрична система за автомобил;

По-евтино актуализиране: Много доставчици на преносими навигационни системи предлагат модели с доживотни актуализации. Те струват малко повече първоначално, но са по-евтини за актуализиране в дългосрочен план.

Добро приемане: Тези преносими устройства са базирани на сателит, така че не би трябвало да имат проблеми с приемането и проблеми, които до сега сте срещнали със смартфона.

Недостатъци

Разбира се, като всяко нещо в навигацията ви може да има и някои недостатъци. Такива може да са:

Монтаж: Преносимите устройства обикновено се монтират на предното стъкло или таблото. Това не е толкова подредено като фабрично инсталирана система и някои хора може да не харесат начина, по който изглеждат. По-важното е, че тези лесни за премахване устройства могат да привлекат крадци, така че ще трябва да се погрижите да скриете своето или да го вземете със себе си, когато паркирате колата. От друга страна, тази преносимост може да е полезна за хора, които карат повече от едно превозно средство.

Ограничена гаранция: Ако вашето преносимо навигационно устройство се повреди, имайте предвид, че повечето навигации са с по 6 месеца или до една година. От друга страна, може да си купите друга и пак да сте похарчили по-малко, отколкото бихте похарчили за фабрична навигационна система.

Кое е най-доброто на пазара?

Всичко е много относително и отговорът зависи от вашия бюджет и начина, по който използвате навигацията. Смартфонът, например работи чудесно, ако винаги сте в обхвата на клетъчното покритие. Фабричната система работи навсякъде и е за тези, които харесват интегрирания външен вид и се чувстват комфортно с цената на фабрична система. Следпродажбеното стерео устройство с навигация е по-скъп вариант, най-добър за тези, които искат по-добро аудио и персонализиране. И накрая, преносимите навигационни системи са евтина алтернатива. И, въпреки, че не са толкова елегантни като другите опции, те работят навсякъде. Такива могат лесно да бъдат преместени в други превозни средства.

Scroll to Top