Търся фирма за извозване на стари мебели – ето къде да откриете

Ако мебелите вече не могат да бъдат спасени и няма, какво да обновявате, доверете се на услугите на фирми за изхвърляне. Ето как да го направите стъпка по стъпка:

Фирмата за събиране на мебели и извозване на стари мебели

Направете заявката

Ако искате да се отървете от стари мебели, свържете се с Evro.center. Те събират от столове и рафтове за трапезария до маси, шкафове и библиотеки на всякакъв етап на износване. Може да изпратите заявка онлайн или да говорите с оператор по телефона. И все пак, независимо от опцията, която изберете, ще трябва да предоставите информация – вашето име, телефонен номер, имейл адрес, адрес за получаване на артикулите и, разбира се, ще трябва да кажете, за кои мебели конкретно става дума. След това, те:

Изпращат ценовата оферта

Получената от информация е обработена и във възможно най-кратък срок изпращат ценова оферта по имейл или по телефона, в зависимост от направената заявка. Това варира в зависимост от разстоянието, което трябва да бъде изминато до вашия дом, броя на членовете на екипа за преместване, обема на мебелите, времето, което трябва да отделят за преместването и т.н.

Уговаряне на срещата

След разговора по телефона се договарят за дата, на която да пристигнат в дома. Трябва да се знае, че извозване на стари мебели може да се извърши и в авариен режим.

Вземане и извозване на старите мебели

Следващата стъпка е реалното приемане на мебелите. Екипите ще демонтират по такъв начин, че да може да ги транспортират безопасно, без да причиняват щети. Така, например гардеробът се разглобява, за да се постави на вратата, на стълбите или в асансьора, странично и пр. По този начин се пази спокойствие, чистотата и не се унищожават ценностите в дома или сградата. Помислете и за вариант:

Екологично рециклиране

С такава стъпка си гарантирате екологично рециклиране или връщането на събраните предмети във веригата за употребявани мебели. Ако вече не могат да бъдат спасени, те се сортират и предават на сертифицирани оператори за рециклиране.

Scroll to Top